Жіноча збірна України готується до матчу відбору на Чемпіонат світу проти Угорщини

Жіноча збірна України готується до матчу відбору на Чемпіонат світу проти Угорщини
Фото ФФУ

Останній поєдинок у групі 4 у нинішньому році відбудеться у Балмазуйвароші 24 листопада

У п’ятницю, 24 листопада, відбудеться поєдинок відбірного етапу Кубку світу-2019 у 4-й групі, у якому зустрінуться національні жіночі збірні Угорщини й України.

Саме цей матч підіб'є проміжні підсумки групи у 2017 році, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

І якщо для угорської збірної це буде вже четвертий поєдинок у звітному розіграші, то для української дружини це лише другий матч у відборі. 15 вересня жіноча збірна стартувала у відборі з домашньої нічиєї з командою Хорватії – 1:1.

У жовтні наші суперники по групі провели чергові матчі. 19 жовтня на місцевому стадіоні у Дьйорі внічию зіграли збірні Угорщини та Хорватії – 2:2.

А за п’ять днів на Хорватію й Угорщину очікував «холодний душ» у матчах з лідерами групи та європейського жіночого футболу. Територіальні сусіди України свій матч провели у Швеції, у якому ще до перерви визначився переможець цієї пари. У підсумку – очікувана та легка перемога шведок 5:0.

Водночас, хорватки на своєму полі намагалися дати бій збірній Данії, та і в цьому матчі сенсації не вийшло. Фіналістки останнього чемпіонату Європи, забивши по два м'ячі у різних таймах, відсвяткували переконливу виїзну перемогу 4:0.

Таким чином, у 4-й групі залишився один матч у цьому році. 24 листопада на стадіоні у Балмазуйвароші зійдуться збірні Угорщини й України. Початок матчу о 16:00 за київським часом.

Для цих команд це буде вже сьома зустріч. За шість проведених матчів Україна перемагала тричі, двічі команди грали унічию й одного разу перемогу святкували угорці. Різниця м'ячів 12:8.

Турнірне становище у групі:

567

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: