Жіноча збірна України провела останні приготування до матчу відбору ЧС-2019 з Данією

Жіноча збірна України провела останні приготування до матчу відбору ЧС-2019 з Данією
Фото ФФУ

Поєдинок відбудеться уже у понеділок

Напередодні чергового матчу кваліфікації ЧС-2019 національна жіноча збірна Україна випробувала газон «Віборг Арени», де вже у понеділок зустрінеться з командою Данії.

Дорога від затишного містечка Сількеборг, де розташувалася українська делегація, до Віборга тривала 40 хвилин, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Тепла весняна погода налаштовувала гравців на завзяте тренування, яке, до речі, відвідав делегат УЄФА з Шотландії Скотт Стразерс.

Газон арени, на якому відбудеться гра, не у кращому стані. Можливо, його ще не встигли у повному обсязі відновити після зими.

Тренування за традицією розпочалося з настанови гравцям від тренера команди Володимира Реви. Далі за програмою відбулися вправи на розігрів м’язів, ігрові вправи, тримання м’яча на обмеженій ділянці поля, завершилася ж тренувальна сесія вправою «хрестики-нолики» на швидкість та футбольне мислення.

Поєдинок Данія – Україна відбудеться 9 квітня у місті Віборг на стадіоні «Віборг Арена». Початок зустрічі – о 19:00 за київським часом.

Гру можна буде переглянути у прямому ефірі данського каналу DR-1.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: