Жіночий та чоловічий теніс планують об’єднання

Жіночий та чоловічий теніс планують об’єднання
Роджер Федерер та передчуття революції
Фото - Facebook

Головною темою місяця у світовому тенісі стало можливе об’єднання ATP і WTA

Все почалось з того, що жива ікона тенісу швейцарець Роджер Федерер запропонував для дискусії тему про можливо об’єднання. Спочатку ідею не сприйняли й Федерера розкритикували, але потім почали аналізувати й побачили у словах швейцарця рацію.

За кілька тижнів вже керівники ATP і WTA підтримали ідею швейцарського тенісиста Роджера Федерера про злиття двох організацій.

«Єдиний вид спорту - вірний спосіб максимізувати потенціал і оптимально представити його для глядачів на трибунах, в телетрансляції і в інтернеті. У зв'язку з цим підтримую думку гравців. Теніс завжди в авангарді, коли йдеться про об'єднання чоловіків і жінок на великих турнірах. З нетерпінням чекаємо продовження співпраці і обговорень з WTA», - цитує Tennis World USA главу ATP Андреа Гауденція.

Президент WTA Стів Саймон заявив, що в останні тижні організації стали контактувати частіше. «Давно говорив, що зробимо наш спорт краще, якщо будемо працювати разом. Останні тижні це підтвердили», - сказав він.

Таким чином, світовий теніс незабаром може чекати на справжню революцію.

Нагадаємо, чоловіча Асоціація тенісистів-професіоналів була заснована в 1972 році, Жіноча тенісна асоціація з'явилася роком пізніше.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: