Жіночу збірну із синхронного плавання визнано командою року в Україні

Жіночу збірну із синхронного плавання визнано командою року в Україні
Збірна України із синхронного плавання. Фото Getty Images

Українки отримали визнання після здобуття семи медалей на чемпіонаті світу

Жіноча збірна України із синхронного плавання перемогла у номінації «Найкраща команда року» на церемонії нагородження «Герої спортивного року-2017».

У минулому році українки у складі Анни Волошиної, Єлизавети Яхно, Анастасії Савчук, Ксенії Сидоренко, Олександри Кашуби, Марини та Владислави Алексєєвих, а також Яни Нарежної ударно виступили на чемпіонаті світу з водних видів спорту у Будапешті, де завоювали срібло у комбінації, а також бронзу у довільній програмі у групових виступах.

Всього на змаганнях у Будапешті українки виграли сім медалей. «Найрезультативнішою» стала Анна Волошина, яка, крім командних тріумфів, здобула бронзу у довільній сольній програмі, стала третьою в особистому заліку технічної програми й у дуеті з Єлизаветою Яхно взяла бронзову медаль у довільній програмі.

На перемогу у номінації «Найкраща команда року» також претендували жіноча збірна України з баскетболу 3х3 та жіноча збірна України з біатлону.

«Найкращим тренером року» була визнана Світлана Саїдова, яка працювала з жіночою збірною України із синхронного плавання на чемпіонаті світу.

Окрім неї, на нагороду претендували Тамара Токмачева (головний тренер збірної України зі стрибків у воду) й Олександр Хижняк (особистий тренер Олександра Хижняка – чемпіона світу та Європи з боксу).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: