ЗМІ: Суркіс не буде обиратися в президенти УЄФА

ЗМІ: Суркіс не буде обиратися в президенти УЄФА

17 травня в Базелі будуть призначені вибори президента УЄФА.

Виконавчий комітет встановить терміни проведення виборчого Конгресу і до цього часу не призначатиме виконуючого обов'язки президента організації замість вирішив піти у відставку Мішеля Платіні.

Букмекерські контори вже встигли опублікувати список з 19 осіб і навіть розподілити коефіцієнти. Однак реєстрації ще не було і список може бути видозмінений.

Як стало відомо, в списку кандидатів ну буде прізвища Суркіс. Незважаючи на амбіції і бажання Суркіса очолити Європейський футбол, у нього є потенційні проблеми. За даними джерела, Суркіс побоюється масових антикорупційних розслідувань, які йдуть в високих кабінетах і можливого компромату на нього. Серед іншого, за першої ж нагоди спливуть відразу кілька речей. Це статус персони нон-грата в США, і участь в проведенні Росії як господині ЧС-2018 і зв'язок з головним представником Путіна в Україні, його кумом - Віктором Медведчуком. Автор повідомляє, що обов'язково спливе і трохи призабуте справа Лопеса Ньєто, коли на початку дев'яностих, в результаті підкупу судді Григорієм Михайловичем, «Динамо» на 3 сезону було позбавлене права виступів в єврокубках.

Джерело: kp.ua

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: