Apple презентувала функцію, яка перетворює смартфон на платіжний термінал

Apple презентувала функцію, яка перетворює смартфон на платіжний термінал

Apple презентувала функцію Tap to Pay для iPhone, яка перетворює смартфон на платіжний термінал

Ранні чутки все-таки мали рацію - компанія Apple офіційно представила нову функцію Tap to Pay, яка дозволить продавцям використовувати свої iPhone як термінал для точок продажів.

Новий сервіс підтримуватиме Apple Pay (як на iPhone, так і на Apple Watch), безконтактні кредитні та дебетові карти та інші цифрові гаманці. Продавцям не знадобиться якогось додаткового обладнання - тільки смартфон із NFC. Для успішного проведення платежу необхідно лише піднести до цього смартфону інший гаджет або банківську карту.

Вимоги для запуску Tap to Pay мінімальні: вам необхідно мати iPhone XS або пізнішу модель смартфона і завантажити підтримуючу програму iOS для налаштування. Після процесу налаштування власники магазинів зможуть приймати платежі від покупців простим торканням.

«У міру того, як все більше і більше споживачів використовують для оплати цифрові гаманці та кредитні картки, Tap to Pay на iPhone надасть компаніям безпечний, конфіденційний і простий спосіб приймати безконтактні платежі, а також відкриє нові можливості для оплати за допомогою потужності, безпеки та зручності iPhone», — підкреслила Дженніфер Бейлі (Jennifer Bailey), віце-президент Apple Pay та Apple Wallet.

Tap to Pay використовує той самий захист платіжних даних, що й Apple Pay, із шифруванням Secure Element, яке генерує унікальні ідентифікатори транзакцій щоразу, коли ви робите покупку. Apple не отримує дані про те, що ви купуєте або хто платить через термінал.

Сервіс також буде доступний розробникам для інтеграції в їхні додатки. Першою платформою стане Stripe.

Tap to Pay запрацює спочатку в США, але трохи пізніше. Функцію запустять з бета-версією програмного забезпечення для iOS.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: