Яким буде смартфон Samsung Galaxy A53: зовнішній вигляд та характеристики

Яким буде смартфон Samsung Galaxy A53: зовнішній вигляд та характеристики
Samsung Galaxy A53
фото з відкритих джерел

Нові подробиці про Samsung Galaxy A53: зовнішній вигляд та характеристики

Перші чутки про оновлену версію популярної моделі “середнього бюджетного діапазону” – Samsung Galaxy A53 — почали з’являтися ще восени минулого року, та виробник ще й досі не анонсував її офіційно. Проте останнім часом почали з’являтися неофіційні витоки інформації щодо технічних характеристик, а сьогодні ресурс WinFuture оприлюднив детальні рендери смартфону.

Як бачимо, загалом він буде дуже схожий на свого попередника – Galaxy A52, відмінності відверто незначні. Серед найістотніших — тилова панель повністю пласка і не вигинається по краях, а блок тилових камер плавно зливається з панеллю. Бічна рамка, як і раніше, пластикова.

Щодо характеристик – Samsung Galaxy A53 матиме 6,5-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю FHD+ та частотою оновлення 120 Гц, працюватиме він на базі чипсета Exynos 1200, конфігурації пам’яті — 6/8 ГБ RAM та 128 ГБ сховища. Тилова камера складатиметься з чотирьох модулів — головний сенсор 64 МП, ультраширококутний 12 МП та два 5-мегапіксельні сенсори — глибини та макро

Ємність акумулятору становитиме 5000 мА*г (проти 4500 — у Galaxy A52). Також повідомляється, що Samsung Galaxy A53 матиме сканер відбитків під дисплеєм та слот для карти пам’яті microSD, за розмірами новинка буде такою самою, як і Galaxy A52. Очікувана ціна в Європі – від €460 за базову конфігурацію 6/128 ГБ, дата релізу поки що невідома.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: