День народження Королеви: Її Величність прийняла парад Кінної гвардії і поспостерігала за польотом британських ВПС

День народження Королеви: Її Величність прийняла парад Кінної гвардії і поспостерігала за польотом британських ВПС

Вихідні в Лондоні проходять під знаком Її Величності: Великобританія продовжує офіційні святкування 90-річчя Єлизавети II.

Близько 11 ранку за місцевим часом (12:00 за Києвом) з Букінгемського палацу на проспект Мелл виїхали екіпажі з членами королівської сім'ї. Вони попрямували в сторону Парадного плацу кінної гвардії. Після богослужіння за здоров'я Її Величності в соборі Святого Павла напередодні, настала черга традиційного військового параду.

Цієї суботи британська королева постала перед підданими в жакеті і капелюшку салатового кольору, а її чоловік принц Філіп, який відзначив напередодні 95-річчя, в офіцерській формі. Потім всі члени королівської сім'ї спостерігали з балкона Букінгемського палацу за демонстраційним польотом 29 літаків британських ВПС. Для молодшої правнучки королеви Шарлотти це поява на балконі стала першою.

Як повелося, день народження Єлизавети II відзначається в колі рідних і близьких безпосередньо 21 квітня - день, коли вона народилася на світ. Потім влаштовується свято для всіх бажаючих в червні, коли  в поганої погоди мінімальні шанси його зіпсувати .

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: