Легендарному нападнику Андрію Шевченку – 40 років

Легендарному нападнику Андрію Шевченку – 40 років

Володар «Золотого м'яча – 2004», переможець Ліги чемпіонів, Суперкубка УЄФА, чемпіон України й Італії, учасник Чемпіонату світу – 2006 і Чемпіонату Європи – 2012 Андрій Шевченко сьогодні святкує свій 40-й день народження

Свою професійну кар'єру Андрій починав у київському «Динамо». У травні 1999 року за 25 млн доларів 23-річного форварда підписує «Мілан», у складі якого він став переможцем Ліги чемпіонів, а також вигравав «Золотий м'яч». У 2006 році за 30 млн фунтів гравця придбав «Челсі», проте два роки потому повертає його на правах оренди в «Мілан». В кінці серпня 2009 року Андрій стає гравцем київського «Динамо», у складі якого проведе ще три сезони, завершивши кар'єру після закінчення Євро-2012.

Того ж літа стало відомо, що Шевченко йде в політику, проте надовго йому там затриматися не вдалося. Андрій Миколайович знову повернувся у футбол, вступивши на тренерські курси.

На початку 2016 року 39-річний Шевченко увійшов до тренерського штабу Михайла Фоменка у національній збірній, а після Євро-2016 став головним тренером команди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: