Новий iPad Pro можна голими руками переламати надвоє (відео)

Новий iPad Pro можна голими руками переламати надвоє (відео)

Корпусу не вистачає структурної міцності

Новий безрамковий планшет iPad Pro не витримав випробування на згинання

Автор youtube-каналу JerryRigEverything зазвичай спеціалізується на смартфонах, однак цього разу до його рук потрапив новий безрамковий планшет iPad Pro.

Захисне скло не змогло впоратися вже з подряпинами від щупа з твердістю шостого ступеня, наступний по твердості шкали Мооса інструмент залишив ще більш глибокі відмітини, але це в принципі типово для сучасних пристроїв. Алюмінієвий корпус також легко подряпати офісним ножем для паперу, проте навряд чи хтось при здоровому глузді стане перевіряти міцність покриття таким чином.

Втім, найважливішим питанням є стійкість планшета iPad Pro до перевірки на згинання. Так, такий планшет навряд чи зігнеться в задній кишені джинсів, як це може статися зі смартфоном, проте його цілком можна зігнути при транспортуванні в рюкзаку або випадково сівши на залишений на дивані екземпляр.

Судячи з відео, для того, щоб повністю зігнути і зламати планшет iPad Pro, практично не знадобилося докладати зусиль. Відзначимо, що в відео представлена компактна 11-дюймова версія планшета, більший 12,9-дюймовий практично гарантовано виявиться ще більш крихким.

З відео JerryRigEverything можна зробити висновок, що власникам нових планшетів варто дотримуватися підвищеної обережності в ситуаціях, коли корпус пристрою перебуває під подібними навантаженнями.

Відзначимо, що JerryRigEverything виявився не єдиним, хто зміг зігнути iPad Pro, той же результат зафіксував і автор каналу EverythingApplePro.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: