Порошенко й Савченко звернулись до народу України

Порошенко й Савченко звернулись до народу України

Президент вручив визволеній Надії Савченко зірку Героя України.

Сьогодні на Банковій було проведено спільний брифінг президента Петра Порошенка та визволеної Надії Савченко. Як відомо, українка після преземлення літака в аеропорту відправилась в Адміністрацію Президента. 

«Наша Надя вже на українській землі. Радий особисто привітати її з поверненням!!!», - написав президент на своїй сторінці у Facebook.

«Вітаю українців та весь світ sз нашою Перемогою! Слава Богу, цього разу все вдалося. Продовжуємо боротьбу за звільнення всіх українських заручників. Дякую всім у світі, хто допомагав мені в цій сьогоднішній перемозі. Довгі 709 днів полону нарешті закінчилися», - ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, Надія Савченко сьогодні прилетіла до Києва. Її супроводжували прес-секретар президента Владислав Цеголко та заступник спікера Верховної Ради Ірина Геращенко, які зустріли її ще на території Росії.

Відео брифінгу Порошенка та Савченко можна подивитись тут:

Раніше у ЗМІ повідомлялося, що сьогодні відбудеться обмін Надії Савченко на двох росіян Олександра Алєксандрова і Євгена Єрофєєва, для чого до Ростова-на-Дону прибуде літак Президента України.

Також стало відомо, що Путін підписав указ про помилування Надії Савченко.

Джерело: 112 Украина

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: