Справа про скандальні рюкзаки для Нацгвардії: Холодницький заспокоїв Авакова

Справа про скандальні рюкзаки для Нацгвардії: Холодницький заспокоїв Авакова

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький прокоментував справу про корупційні закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

«Слідство триває, підходить до свого завершення. Скажу відразу, не дочекаєтеся там прізвища Авакова... Ми провели розслідування, встановили, що ці рюкзаки не відповідають встановленим стандартам, тобто і тканина не та... і ціни відповідно повинні були бути іншими. Я думаю ми... може на початку жовтня проінформуємо громадськість про завершення справи з хештегом «рюкзаки Авакова», - заявив він в ефірі телеканалу «112 Україна».

Нагадаэмо, що на YouTube було опубліковано відео нібито розмов екс-заступник міністра Сергія Чоботаря і людини, схожого на сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова. На відео двоє чоловіків розмовляють про постачання рюкзаків для підрозділів МВС, при цьому в кабінеті нібито Чоботаря знаходиться ще одна людина.

Також повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро готове при необхідності допитати міністра внутрішніх справ Арсена Авакова в рамках розслідування зловживань при закупівлі МВС рюкзаків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: