У Росії повар показав на відео труну зі щуром на кухні ресторану

У Росії повар показав на відео труну зі щуром на кухні ресторану
Поруч із труною - хрест, зроблений з фольги 

Щур лежить у труні з фольги

Мешканець Воронежа (Росія), який представився кухарем одного з пивних ресторанів в центрі міста, вирішив показати на відео, що діється на кухні цього закладу. Він зняв, в яких умовах готуються продукти і як брудно виглядає робочий простір. Запис був оприлюднений 28 червня, повідомляє «Комсомольська правда».

У центрі уваги з’являється одне порушення за іншим. Ось, наприклад, пароконвектомат, який, судячи з вигляду, не мили дуже довго. Всюди бруд і оголені дроти, які небезпечні для самих співробітників.

А пізніше чоловік покаже фотографію мертвого щура, що лежить у труні з фольги. Поруч з фольги зроблений хрест, а також склянка з прозорою рідиною і скибочкою хліба зверху.

- Це щур на робочому столі, - коментує автор зображення. - Я зайшов одного ранку на роботу і побачив цю картину, яка просто привела мене в шок. Пацюки і таргани - це буденність в даному закладі.

Автор зазначив, що його мета була показати не тільки ставлення господарів ресторанів до своїх клієнтів, але і ставлення перевіряючих органів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: