В окупованому Криму показово спалили портрети Трампа, Макрона і Мей (відео)

В окупованому Криму показово спалили портрети Трампа, Макрона і Мей (відео)
Скриншот с видео

За словами організатора акції, Франція, Великобританія та США «напали на Сирію»

У центрі окупованого Росією Сімферополя під час акції протесту проти ракетного удару по Сирії місцеві активісти спалили портрети лідерів США, Франції та Великобританії.

Організатор акції Ейвар Умеров заявив, що «кримська молодь хоче символічно спалити портрети цих політичних діячів, відправивши їх у пекло».

За його словами, Франція, Великобританія та США «напали на Сирію».

«Троє діячів – Макрон, Тереза Мей і Трамп, дуже підлим та віроломним способом напали на країну, яка вже протягом семи років роздирається терористами, яких вони ж виховали в цій країні», - сказав чоловік, який представився організатором акції.

Нагадаємо, віце-президент США Майк Пенс звинуватив Росію у свідомому поширенні дезінформації про події у Сирії та відбілюванні злочинів Башара Асада.

The Wall Street Journal з посиланням на власні джерела повідомило, що президент США Дональд Трамп розглядав три варіанти нанесення ударів по території Сирії, один з яких передбачав ураження російських та іранських об'єктів.

Раніше Трамп оголосив, що віддав наказ військовим почати точкові ракетні удари по Сирії. Він також додав, що до військової операції приєдналися Франція і Британія.

У Дамаску сталася серія вибухів одразу після заяви президента США Дональда Трампа про початок ударів по Сирії. 

Трамп безпосередньо звернувся до Росії та Ірану у своїй телевізійній заяві у зв'язку з початком ударів по Сирії.

У свою чергу президент Російської Федерації Володимир Путін попередив про можливість настання хаосу у міжнародних відносинах, якщо країни Заходи продовжать удари у Сирії. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: