«Ви не бачили, як я помер». Кевін Спейсі в образі Френка Андервуда зробив заяву

«Ви не бачили, як я помер». Кевін Спейсі в образі Френка Андервуда зробив заяву
«Френк Андервуд» відзначив, що знає, чого хочуть глядачі

Кевін Спейсі записав відео вперше після зникнення з телеекранів

Американський актор Кевін Спейсі, який після скандалу із сексуальними домаганнями був звільнений з серіалу «Картковий будинок», записав відеозвернення. Воно з’явилося у Святвечір.

У ньому Спейсі постав в образі відомого свого героя Френка Андервуда. Відео називається Let me be frank (тут гра слів - frank дослівно перекладається як «Дозвольте мені бути відвертим»).

«Френк Андервуд» відзначив, що знає, чого хочуть глядачі. За його словами, вони хочуть, аби він повернувся. Він також відзначив, що у серіалі не був показаний момент його смерті.

«Моя впевненість в тому, що скоро ви дізнаєтеся всю правду, росте з кожним днем. Стривайте ... я задумався. Ви ж ніколи не бачили, як я помер, чи не так? Висновки можуть бути такими оманливими. Нудьгували?» - питає «Андервуд».

7 січня Кевін Спейсі постане перед окружним судом штату Массачусетс за звинуваченнями у сексуальних домаганнях до 18-річного хлопця, сина колишньої ведучої новин місцевого телебачення у Бостоні. Минулого року вона звинуватила Спейсі у тому, що той у 2016 році купував для її гетеросексуального сина у барі алкогольні напої допоки хлопець не сп’янів, а потім рукою схопив геніталії, пише TheHill.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: