Воєнкоми прийшли за головним «антикорупціонером» України

Воєнкоми прийшли за головним «антикорупціонером» України
Віталій Шабунін

Шабунін стверджує, що за станом здоров’я непридатний до служби

Голові правління Центру протидії корупції Віталію Шабуніну принесли повістку з військкомату. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Днями БППшно-підмартиненський чиновник-невдаха Ігор Півень погрожував силоміць відвезти мене у військкомат. А сьогодні, у день народження доньки, прийшли до мене аж троє охфіцерів з Дніпровського військкомату вручати повістку))) Ескорт з камерою та пацани гопницького вигляду у супроводі. Так всім вручали чи для мене замовили пакет «Елітний»?» – написав Шабунін.

Він стверджує, що за станом здоров’я непридатний до служби з 2000 року.

«Завтра о 9:00 запрошую всіх журналістів зі мною до Дніпровського військкомату (М. Лебедєва, 14-а, каб .310). Буду з’ясовувати, чому я, за станом здоров’я непридатний до служби з 2000 року, в 32 роки отримав повістку», – сказав Шабунін.

На його думку, вручення йому повістки є незаконним.

«І от чому. Ігор Півень, що погрожував мені персональною доставкою, – помічник Сергія Тригубенка з БПП (http://bit.ly/2qVFGSC) та член правління ГОшки Апасова «Національний інтерес». Саме вони знімали гівно-фільми про ЦПК. Півень також є директором і співзасновником ГО «Спілка ветеранів військової розвідки», звідки, ймовірно, гопник-оператор і двоє його супроводжуючих», – написав Шабунін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: