Американські ЗМІ встановили, коли Трамп вперше намагався потоваришувати із Путіним

Американські ЗМІ встановили, коли Трамп вперше намагався потоваришувати із Путіним

Трамп в 2013 році написав особистого листа російському президентові

Перша відома спроба Трампа встановити прямі контакти з владою Росії відноситься до 2013 року. Про це повідомляє видання The Washington Post в п'ятницю, 9 березня, з посиланням на кілька джерел.

Зокрема, видання повідомляє, що президент США в 2013 році написав особистого листа російському президентові, в якому запросив його на конкурс у Москві «Міс Всесвіт». За інформацією видання, лист був написаний в червні 2013 року і є першою відомою спробою Трампа встановити прямі контакти з владою Росії.

Також повідомляється, що приблизно в цей час Трамп написав в своєму Twitter: «Як думаєте, Путін приїде на конкурс «Міс Всесвіт», який пройде в листопаді Москві? Якщо так, то він стане моїм новим кращим другом».

Як повідомляє The Washington Post, Путін спочатку прийняв запрошення, але в останній момент скасував свій візит, надіславши Трампу «дружнього листа» і шкатулку в якості сувеніра. На даний момент, за інформацією видання, лист передано команді спецпрокурора Роберта Мюллера, який розслідує справу про можливе втручання Росії в президентські вибори 2016 року.

У свою чергу, адвокат Трампа Джон Дауд заявив, що не знайомий з листом і назвав цю інформацію газети «абсурдом».

Нагадаємо, Путін визнав, що Трамп сучасніший за нього.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: