Болтон вважає, що зустріч Трампа та Путіна в Парижі буде короткою

Болтон вважає, що зустріч Трампа та Путіна в Парижі буде короткою
Дональд Трамп та Володимир Путін

Болтон заявив, що зустріч Трампа-Путіна в Парижі, «швидше за все, буде нетривалою»

Радник президента США з національної безпеки Джон Болтон заявив, що зустріч Дональда Трампа та президента РФ Володимира Путіна у Парижі в листопаді буде, ймовірно, нетривалою.

Про це повідомив американський журналіст Washington Post Джош Рогін.

«Болтон заявив, що зустріч Трампа-Путіна в Парижі, «швидше за все, буде нетривалою». Не саміт, а просто поговорити, я думаю», - заявив він в Twitter.

Нагадаємо, що президент США Дональд Трамп заявив, що, ймовірно, проведе зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним в листопаді в Парижі.

Відзначимо, що 11 листопада в столиці Франції повинні пройти урочистості з нагоди сторіччя закінчення Першої світової війни. На заході запланована присутність обох лідерів країн.

Раніше повідомлялося, що  Путін заявив раднику Білого дому з питань національної безпеки Джону Болтону, що хоче провести нові переговори з президентом США Дональдом Трампом, і запропонував зустрітися у Парижі наступного місяця.

Нагадаємо, Трамп 20 жовтня заявив про намір вийти з Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (ДРСМД) між США і Росією через його недотримання з боку Москви.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: