Донька автора дисертації Путіна: Я боюсь за своє життя

Донька автора дисертації Путіна: Я боюсь за своє життя
Ольга Литвиненко

Через страх за своє життя Ольга Литвиненко довго не розкривала скандальних фактів про «друзів Путіна»

Ольга Литвиненко, яка наразі провадить викривальну кампанію проти свого батька — ректора Санкт-Петербурзького Гірничого інституту, який, за її словами, написав дисертацію Путіну — заявила, що боїться за своє життя. Чому — жінка розповіла в інтерв’ю «Главкому».

Наразі Ольга живе зі своєю родиною в Польщі. На питання, чи не боїться вона, що російські спецслужби спробують дістатися до неї, вона відповідає, що вже намагалися дістатися у 2012 році, але не до неї, а до її чоловіка.

«Він – громадянин Польщі, — розповідає Литвиненко. — Тоді його в рамках угод про міжнародну правову допомогу викликали на допит у польську прокуратуру. Європейського громадянина викликають у польську прокуратуру для допиту російським слідчим. Це якийсь нонсенс, але тим не менш, закон є закон. Йому погрожували, на нього чинили тиск».

За словами Ольги, вона боїться за своє життя, за життя своїх дітей, що і стало основною причиною її тривалого мовчання про вчинки батька та його оточення.

Зараз для Литвиненко у правовій площині найголовніше – це щоб закінчився суд у Польщі, який хоче забрати у неї другу дитину.

«Для мене це — пріоритет. Зараз я беру активну участь у проектах «Відкритої Росії» і робитиму все для викриття таких людей як мій батько. Це люди, які злочинним шляхом заволоділи надприбутковими активами, стали спільниками Путіна в його злочинах проти народу моєї країни, проти народів інших країн», — резюмувала Литвиненко.

Повну версію інтерв’ю читайте тут: Донька ректора, який написав дисертацію для Путіна: Було тепло, співали пташки – все надихало батька на «плагіатські» подвиги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: