Другу обвинувачену у вбивстві брата Кім Чен Ина звільнили з-під варти

Другу обвинувачену у вбивстві брата Кім Чен Ина звільнили з-під варти

Раніше Доан Тхі Хионґ засудили до трьох років і чотирьох місяців

Спочатку жінку звинувачували у вбивстві Кім Чон Нама, але пізніше звинувачення перекваліфікували в «умисне заподіяння шкоди»

Малайзійська влада звільнила з в’язниці громадянку В’єтнаму, яку звинувачували у вбивстві брата північнокорейського лідера.

Спочатку Доан Тхі Хионґ звинувачували у вбивстві Кім Чон Нама, але пізніше звинувачення перекваліфікували в «умисне заподіяння шкоди». Її засудили до трьох років і чотирьох місяців, з огляду на той час, який вона вже провела під вартою. Пізніше суд ухвалив рішення звільнити її достроково.

Раніше у березні малайзійський суд зняв звинувачення з другої підозрюваної у вбивстві – громадянки Індонезії Сіті Айсії.

Нагадаємо, 14 лютого 2017 року стало відомо, що Кім Чон Нам, брат лідера КНДР Кім Чен Ина, був убитий в Малайзії за допомогою отрути. Кім Чон Нам перебував у міжнародному аеропорту, коли до нього наблизилися дві жінки, одна з яких бризнула йому в обличчя з балончика.

Згідно з висновком, Кім Чон Нам був отруєний хімікатом, відомим як VX.

Газ VX зарахований ООН до хімічної зброї масового ураження. Згідно з наявною інформацією, на даний момент запасами VХ володіє лише обмежене число країн, серед яких США, Росія і Сирія

Індонезійка, заарештована за підозрою у вбивстві брата лідера Північної Кореї, заявила, що їй заплатили 400 малайзійських рингітів (90 доларів).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: