Екс-дипломат Ватикану отримав п’ять років тюрми за дитячу порнографію

Екс-дипломат Ватикану отримав п’ять років тюрми за дитячу порнографію

Суд у Ватикані засудив свого колишнього дипломата до п'яти років ув'язнення та штрафу за зберігання та поширення дитячої порнографії

Кримінальний суд Ватикану у суботу, 23 червня, засудив колишнього ватиканського дипломата Карло Альберто Капеллу за зберігання та розповсюдження дитячої порнографії до п'яти років ув'язнення. Крім того, суд присудив йому п'ять тисяч євро штрафу, повідомляє агенція dpa.

Судовий процес над екс-дипломатом тривав лише два дні. У п'ятницю священник зізнався у «неприйнятній поведінці». Він заявив, що переглядав зображення під час, як він висловився, періоду «крихкості» та внутрішньої кризи, викликаної його переведенням до посольства Ватикану у Вашингтоні, додає AP.

При цьому Капелла заявив, що цей епізод у його житті був «перешкодою» на шляху його покликання священника, яке він хотів би продовжувати й далі.

У той же час суддя заявив, що священник продовжував здійснювати доступ до матеріалів навіть після того, як Ватикан відкликав його трохи менше року тому.

Нагадаємо, у Кривому Розі поліція викрила сімейну пару, яка експлуатувала 4-річну доньку для створення порнографічних відео.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: