Гільдія продюсерів США оголосила номінантів на свою премію

Гільдія продюсерів США оголосила номінантів на свою премію
Найкращий анімаційним фільмом минулого року може стати «Суперсімейка 2»

У категорії «Найкращий фільм року» лідирують «Зірка народилася» і «Чорна пантера»

Фільм режисера Бредлі Купера «Зірка народилася» зі співачкою Леді Гагою в головній ролі і кінокомікс «Чорна пантера» Райана Куглера увійшли в число номінантів на щорічну премію Гільдії продюсерів Америки в головній категорії – «Найкращий фільм». Про це йдеться на офіційному сайті нагороди.

У ключовій номінації представлені також фільми «Чорний клан овець» Спайка Лі, «Шалено багаті азіати» Джона М. Чу, «Фаворитка» Йоргоса Лантімоса, «Зелена книга» Пітера Фарреллі, хоррор «Тихе місце» Джона Красінскі, «Рома» Альфонсо Куарона, «Влада» Адама Маккея і «Богемська рапсодія» Брайана Сінгера.

У категорії «Найкращий анімаційний фільм» на перемогу претендують стрічка виробництва студії Pixar «Суперсімейка 2», «Острів собак» Уеса Андерсона, «Ральф проти інтернету», «Людина-павук: Через всесвіти і Грінч».

Найкращим драматичним серіалом можуть визнати такі проекти: «Американці», «Краще телефонуйте Солу», «Розповідь служниці», «Озарк», «Це ми».

Серед комедійних серіалів представлені «Атланта», «Баррі», «У кращому світі», «Блиск» і «Дивовижна місіс Мейзел».

У категорії «Найкращий міні-серіал» до номінантів потрапили телепроекти: «Вбивство Джанні Версаче: Американська історія злочинів», «Втеча з в'язниці Даннемора», «Гострі предмети», «Романови», «Маніяк».

30-та щорічна церемонія вручень нагород Гільдії продюсерів Америки відбудеться 19 січня в Беверлі-Хіллз (штат Каліфорнія).

Як повідомлялося, в український прокат виходить фільм «Список Шиндлера» Стівена Спілберга.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: