Іран збільшує виробництво ракет в три рази

Іран збільшує виробництво ракет в три рази

Тегеран відмовляється встановлювати обмеження на ракетну програму

Один із представників Корпусу стражів ісламської революції (КСІР) заявив, що виробництво ракет в Ірані зросло в три рази. Про це повідомив бригадний генерал Амір Алі Хаджізаде, який опікується аерокосмічними питаннями в КСІР, повідомляє агентство Reuters.

За його словами, раніше Тегеран був змушений пояснювати свою діяльність різним міжнародним організаціям, чого зараз вже немає. При цьому генерал Хаджізаде не уточнив, коли саме їм вдалося збільшити виробництво ракет в три рази. Амір Алі Хаджізаде також заявив, що необхідність збільшення виробництва ракет красу «суша-суша» є наслідком консенсусу між всіма гілками влади Ірану.

Під час візиту до Ірану в понеділок керівник МЗС Франції Жак-Ів Ле Дріан піднімав питання ракетної програми Тегерану, яке викликає багато питань, як в європейців, так і в адміністрації Дональда Трампа. Проте іранські співрозмовники очільника французького зовнішньополітичного відомства чітко дали йому зрозуміти, що іранська ракетна програма не буде предметом переговорів і обмежень.

Нагадаємо, раніше повідомляється, що Іран представив нову балістичну ракету Qadr. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: