Консерватори схиляють Меркель до висилки нелегальних мігрантів з Німеччини

Консерватори схиляють Меркель до висилки нелегальних мігрантів з Німеччини

Консерватори виступають за швидку і послідовну висилку нелегальних мігрантів і за скасування подвійного громадянства

Критики канцлера ФРН Ангели Меркель в рядах християнських партій, які об'єдналися в так званий «Союз за цінності», закликали блок ХДС / ХСС до більш консервативного курсу. На зустрічі в місті Шветцінген у федеральній землі Баден-Вюртемберг в суботу, 7 квітня, вони прийняли «Консервативний маніфест» з вимогою відмовитися від нинішньої центристської політики, що проводиться канцлером.

Близько ста учасників зустрічі, серед іншого, висловилися за швидку і послідовну висилку нелегальних мігрантів і за скасування подвійного громадянства. «Шлюб і сім'я є для нас найважливішими основами нашого суспільства. При цьому ми вважаємо модель «батько, мати, діти» «одним з базових засад громадського порядку», - підкреслюється в маніфесті. Щодо призову до відновлення в ФРН військової повинності делегати не прийшли до єдиної думки і домовилися глибше вивчити це питання.

Міністр охорони здоров'я ФРН Йенс Шпан, що вважається представником консервативного крила в ХДС, направив вітальне послання учасникам зустрічі в Шветцінгене.

«ХДС потребує таких силах, як «Союз за цінності», і прихильності мудрому ліберального консерватизму», - йдеться в посланні Шпана, що викликала широке схвалення серед делегатів. «Якщо ми будемо говорити і діяти так, як це останнім часом часто бракувало обивателям, то (правопопулістського - Ред.) «Альтернатива для Німеччини» стане непотрібною», - констатував Йенс Шпан.

У той же час генеральний секретар ХДС Аннегрет Крамп-Карренбауер спробувала принизити значення прийнятого в Шветцінгене «Консервативного маніфесту». «Християнсько-демократичному союзу в однаковій мірі важливі всі три напрямки - християнсько-соціальний, ліберальне і консервативне. У нинішньому процесі перегляду програми партії у наших членів буде багато можливостей включитися в дебати», - сказав вона в інтерв'ю медіа групі Redaktionsnetzwerk Deutschland 7 квітня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: