Кривава масляна у Росії: невідомий відкрив стрілянину по натовпу

Кривава масляна у Росії: невідомий відкрив стрілянину по натовпу
Церква Георгія Побідоносця у Кизлярі

МВС Дагестану підтвердило інформацію про чотирьох загиблих жінок

Невідомий злочинець відкрив вогонь по натовпу людей під час Масляної в місті Кизляр в Дагестані. Про це повідомляє «Інтерфакс».

«Трагедія сталася сьогодні, в неділю, під час Масляної в Кизлярі. Загинуло четверо мирних громадян, стільки ж людей отримали поранення. Злочинця вогнем ліквідували правоохоронці», - сказав співрозмовник агентства.

За його даними, серед поранених троє співробітників Росгвардії.

Як повідомляє телеграм-канал Mash, за деякими даними, чоловік, озброєний рушницею, підійшов до людей, які зібралися біля однієї з церков в Кизлярі. Він відкрив прицільний вогонь по натовпу.

Бійці Росгвардії і МВС вбили нападника.

Як повідомляють «Ріа Новини» з посиланням на джерело в правоохоронних органах Дагестану, через стрільбу загинули четверо людей, ще п'ятеро постраждали. Всі загиблі – цивільні, що поверталися з храму. Нападник не перебував на обліку у правоохоронних органах і не був прихильником радикальних течій.

Як уточнила «Медуза», МВС Дагестану підтвердило інформацію про чотирьох загиблих жінок в Кизлярі. Поранення отримала ще одна місцева жителька, а також співробітник поліції і співробітник Росгвардії. Злочинець стріляв з мисливської рушниці. Жінку, що перебувала з нападником, затримали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: