Лідер КНР закликав до абсолютної вірності компартії Китаю

Лідер КНР закликав до абсолютної вірності компартії Китаю
Лідер КНР і компартії Китаю Сі Цзіньпін

Сі Цзіньпін окремо наголосив на продовженні антикорупційної кампанії

Очільник КНР Сі Цзіньпін під час промови, яка наживо транслювалася національним телебаченням, із питань дисципліни в партії і протидії корупції закликав всіх державних чиновників до виконання рішень партії і абсолютної відданості їй.

Оглядачі відзначають безпрецедентний характер останніх заяв, незважаючи на те, що починаючи із 2013 року, Сі Цзіньпін веде активну кампанію по централізації влади і боротьбі з корупцією. Про повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Так, керівник Компартії Китаю чітко наголосив на тому, що всі мають до останньої букви виконувати рішення партії. Також Сі Цзіньпін закликав до єдності в партії. На його думку, саме це дозволить в кінці кінців реалізувати так звану «китайську мрію» щодо відновлення КНР і відродження глобальної позиції в світі.

Із іншого боку Сі Цзіньпін нагадав про відповідальність у випадку неспроможності виконати політичний обов’язок.

Окремо керівник КНР і Компартії наголосив на тому, що боротьба проти корупції в партії буде тривати. Так, в 2017 році до 527 тисяч осіб були покарані за корупцію. В тому числі антикорупційна кампанія зачепила минулого року до 58 чиновників вищого рангу. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: