Макаревич нецензурно відповів Путіну, який пообіцяв росіянам «ядерний рай»

Макаревич нецензурно відповів Путіну, який пообіцяв росіянам «ядерний рай»

Макаревич записав іронічну пісню

Російський музикант Андрій Макаревич записав іронічну пісню після слів президента РФ Володимира Путіна, який пообіцяв росіянам рай у випадку ядерної атаки на їх країну.

«Але це не біда, нас з вами чекає нагорода
Для чого нам цей світ, коли настає край?
Згаснуть без сліду всі 9 мільярдів,
А ми всі до одного прямою дорогою в рай!», - йдеться у пісні.

Увага! Відео містить нецензурну лексику

Андрій Макаревич, музикант і лідер рок-групи «Машина часу», опублікував у своєму Facebook відео, на якому він виконав пісню, присвячену виступу Володимира Путіна на «Валдаї». 18 жовтня на засіданні Міжнародного дискусійного клубу «Валдай» російський президент відповів на запитання про те, що буде з тими, хто застосує ядерну зброю проти Росії. Він сказав, що «ми як мученики потрапимо в рай, а вони просто здохнуть, навіть не встигнувши розкаятися».

Нагадаємо, 15-те засідання Міжнародного дискусійного клубу «Валдай» відбулося на тлі трагедії у Керчі і ознаменувалося новими мілітаристськими заявами президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів про відповідь Росії на можливий ядерний удар.

«Ми готові і застосовуватимемо ядерну зброю тільки тоді, коли переконаємося, що хтось, потенційний агресор наносить удар по Росії, по нашій території… Агресор повинен знати, що відплата неминуча. А ми – жертва агресія, і ми як мученики потрапимо до раю. А вони просто подохнуть. Бо вони просто покаятися не встигнуть», - сказав він. Ці слова російського президента викликали сміх і оплески у залі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: