Маршрутники спровокували у Тернополі транспортний колапс

Маршрутники спровокували у Тернополі транспортний колапс
Колапс у Терпнолі
Фото: 1540.com.ua

Власникам маршруток хочуть 9 грн за проїзд

Станом на ранок 6 листопада у Тернополі на маршрут не вийшла жодна маршрутка. Так кермувальники відреагували на скасування 9 гривневого тарифу на перевезення. Про це інформують місцеві ЗМІ.

Люди чекають на тролейбус, або йдуть пішки. Електротранспорт на зупинки приїжджає переповнений.

«Ми вже понад півгодини чекаємо 8-й тролейбус, але його немає. За ранок не бачили ні однієї маршрутки. Та й тролейбуси їздять переповнені. Ось стоїмо чекаємо, а коли приїде той тролейбус хто його знає», — розповіла тернополянка Ніна Гнатюк.

Громадські активісти вчора закликали людей, які мають власні автомобілі зробити благодійну акцію і підвозити своїх сусідів та забирати людей на зупинках у своєму напрямку, щоб не було великих скупчень та всі встигли вчасно добратися на робочі місця. Зокрема, на сторінці ВО Автомайдан Тернопільський осередок закликали водіїв підтримати городян.

5 листопада рішення виконкому від 30 жовтня анулювали, тобто високі тарифи на проїзд скасували. Відтак кермувальники відреагували протестом на скасування 9 гривневого тарифу на перевезення. Коли маршрутки почнуть їздити невідомо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: