Матері політв'язня Гриба дозволили друге за 15 місяців побачення

Матері політв'язня Гриба дозволили друге за 15 місяців побачення

Мати розповіла, що Павло Гриб виглядав на суді погано

Марія Гриб зустрінеться з сином 26 листопада

Матері українського політв'язня Павла Гриба дозволили друге за 15 місяців побачення з сином. Про це «Громадському» повідомив батько політв'язня Ігор Гриб.

Марія Гриб зустрінеться з сином 26 листопада.

Після суду 15 листопада жінка повернеться в Україну, а згодом поїде на побачення.

За її словами, Павло виглядає недобре — «сірий, виглядає погано».

На засіданні 15 листопада Північно-Кавказький окружний військовий суд в російському Ростові-на-Дону допитав у справі українського політв'язня Павла Гриба Тетяну Єршову, яку він нібито схиляв до теракту. Дівчина проходить у справі свідком.

Російський юрист та політик Владислав Рязанцев опублікував фото Павла із зали суду. На футболці у хлопця жовто-блакитні кольори.

7 листопада Північно-Кавказький окружний військовий суд продовжив ще на 6 місяців тримання під вартою для українця Павла Гриба, якого незаконно викрали у Білорусі російські силовики і звинуватили у тероризмі.

Нагадаємо, у серпні 2017-го український офіцер Ігор Гриб заявив про викрадення сина спецслужбами РФ у Білорусі. За його словами, ФСБ виманило його сина Павла до Гомеля, під виглядом зустрічі з дівчиною та провело затримання.

Згодом з'ясувалось, що 20-річний Павло Гриб, який зник у білоруському Гомелі, перебуває в управлінні ФСБ Росії у Краснодарі, його звинуватили у тероризмі. Українські лікарі відправились до українця Павла Гриба, який перебуває у СІЗО Краснодара. Однак, російські правоохоронці їх не пустили.

Батько Павла Ігор Гриб наголосив, що за час перебування у СІЗО у його сина значно погіршився зір. Раніше батько Гриба повідомляв, що російські силовики силовики посилили психологічний тиск на Павла.

Утримуваний у Росії 20-річний громадянин України Павло Гриб 15 листопада відмовився свідчити в Північнокавказькому окружному військовому суді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: