Мешканка Індії напала з ножем на кур'єра за повільну доставку

Мешканка Індії напала з ножем на кур'єра за повільну доставку

Жінка була обурена тим, що її телефон так довго везли

Мешканка Індії більше 20 разів вдарила ножем кур'єра, який вчасно не привіз товар. Про це повідомило видання India Today.

Як повідомляється, інцидент стався в Делі (Індія). 30-річна Камаль Діп накинулася на 28-річного кур'єра Кешава з ножем за те, що той занадто довго ніс їй замовлений в інтернет-магазині мобільний телефон.

Чоловіка доставили в лікарню, де помістили в реанімацію. Коли він прийшов до тями, то розповів поліції, що Діп цілий день дзвонила йому і скаржилася на затримку доставки. Кешав зізнався, що довго не міг знайти будинок клієнтки, бо вперше опинився в її районі. Коли він дійшов до її будинку, то вона почала з порога кричала на нього, а потім кинулася на кухню і напала з ножем. Брат жінки спробував заспокоїти її, але та заявила, що хоче провчити кур'єра. Тоді чоловік приєднався до неї.

Брат і сестра разом завдали чоловіку більше 20 поранень, а потім спробували задушити шнурком. Також вони забрали у нього 40 тисяч рупій. Правоохоронці затримали нападників, які потрапили на камери відеоспостереження. Їм загрожує тюремне ув'язнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в австрійській столиці Відні невідомий напав на перехожих з ножем. В результаті постраждали кілька людей. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: