Настя Рибка після затримання у Москві вибачилися перед Дерипаскою

Настя Рибка після затримання у Москві вибачилися перед Дерипаскою
Рибка: Олег Володимирович, я прошу вибачення

Суд продовжив затримання для Рибки на 72 години

Нагатінський районний суд Москви продовжив термін затримання Насті Рибки (Анастасії Вашукевич) на 72 години. Засідання по обранню їй запобіжного заходу перенесли на 22 січня.

Вашукевич в суді заявила, що не визнає провину. Вона сказала, що більше не буде нічого розповідати про Олега Дерипаску і їй «все ясно». «Олег Володимирович, я прошу вибачення. Я - це знаряддя, люди скористалися мною», - сказала обвинувачена.

17 січня Вашукевич, Алекса Леслі (Олександра Кирилова) і ще двох осіб затримали в Шереметьєво після депортації з Таїланду. Їх підозрюють за статтею про залучення до занять проституцією. Пізніше 19 січня суд розгляне питання про запобіжний захід для інших підозрюваних.

Анастасія Вашукевич стала відома після того, як Олексій Навальний опублікував розслідування про її відпочинок на яхті з Олегом Дерипаскою і віце-прем'єром Сергієм Приходьком. Навальний назвав це хабаром бізнесмена чиновнику. Ті звинувачення відкинули.

15 січня у Таїланді засудили Настю Рибку, Алекса Леслі і ще шістьох осіб за незаконні секс-тренінги. Вони отримали умовні терміни і дев'ять місяців реального позбавлення волі, які вже провели в ув'язненні до суду. Їх депортували з країни, але в московському аеропорту чотирьох осіб затримали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: