Навальний про Собчак: «Всі твої справи огидні»

Навальний про Собчак: «Всі твої справи огидні»
Навальний та Собчак

Навальний відмовився від співробітництва із Собчак, назвавши її участь у виборах президента РФ складовою технології їх фальшування

Російська опозиціонерка Ксенія Собчак запропонувала російському опозиціонерові Олексію Навальному почати переговори про співпрацю з її новою партією, яку вона створює разом з Дмитром Гудковим, колишнім депутатом Держдуми РФ.

Навальний відмовився від співпраці, заявивши, що Собчак «була частиною махінації» російської влади на виборах президента Росії.

«Я буду судити по справах. Всі твої справи огидні і лицемірні. Вибач за таку відвертість», - відповів Навальний на пропозицію Собчак.

Собчак і Навальний виступили разом у ефірі каналу «Навальний.Live».

Нагадаємо, Олексій Навальний, якому відмовили в реєстрації кандидатом на президентських виборах РФ, закликав виборців до страйку запланованих на березень виборів. 28 січня в Росії відбулися акції в десятках міст, в них брали участь тисячі людей. По всій країні поліція затримала близько 350 активістів.

Запланований на суботу 3 березня з’їзд «Партії прогресу» Олексія Навального було зірвано. Навальний планував вже всьоме почати процедуру офіційної реєстрації «Партії прогресу», і це питання очікувалося розглянути на з’їзді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: