Навальний розкрутив свій Telegram-канал до 10 тисяч фоловерів менш ніж за п'ять годин

Навальний розкрутив свій Telegram-канал до 10 тисяч фоловерів менш ніж за п'ять годин
Російський політичний і громадський діяч Олексій Навальний

Політик вирішив вести «блог» в мессенджері

15 листопада Олексій Навальний створив Telegram-канал, це підтвердив його соратник Леонід Волков. Політик вирішив перевірити, скільки він збере підписників тільки лише за допомогою «сарафанного радіо»: без допомоги свого блогу чи закликів в соцмережах. Про це повідомляє TJ.

«Ну ось. Тепер у мене теж є телеграм-канал. Правда, читачів поки немає. Пишу сам собі. Наче в щоденничок», - зробив свій перший запис Навальний. Щоправда, на момент 23:59 за київським часом ці слова переглянули більше 19 тисяч людей. 

1

Експеримент Навального зірвався, коли новини про створення Telegram-каналу стали публікувати ЗМІ. Політик опублікував скріншот з новиною «Царгорода» про самого себе.

11

Потім він згадав, як з'їздив із сім'єю в будинок відпочинку, який нібито належить бізнесменові і власнику цього телеканалу Костянтину Малофєєву. За словами Навального, там його сім'ю «всі жахливо любили», а начальство установи подарувало пляшку в якості компліменту під час вечері.

Наразі у Навального 16931 підписників. Нагадуємо, ще не минуло доби і про свій канал політик не робив оголошень на жодних інших платформах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: