Названа дата зустрічі лідерів США і Японії

Названа дата зустрічі лідерів США і Японії
Сіндзо Абе і Дональд Трамп

Сіндзо Абе намагатиметься отримати поступки від США по питаннях сталі

Джерело агентства Reuters в японському уряді повідомило, що на сьогодні уряд Сіндзо Абе робить останні приготування напередодні зустрічі із президентом США Дональдом Трампом, яка може відбутися вже 18 квітня 2018 року.

Очікується, що саміт лідерів США і Японії пройде в приватному клубі Мар-а-Лаго, який належить Дональду Трампу. Окрім майбутнього саміту лідерів КНДР і США японський прем’єр-міністр має намір підняти тематику американських мит на сталь із Японії.

Під час останнього виступу перед парламентом Сіндзо Абе заявив, що імпорт японської сталі робить американські автомобілі більш конкурентно спроможними на світовій арені. Міністр фінансів Таро Асо, який також виступав перед парламентом Японії, заявив, що США також мають докласти зусиль для того, щоб виправити дисбаланси в двосторонній торгівлі.

Нагадаємо, керівник МЗС Японії Таро Коно заявив, що Токіо і Вашингтон погоджуються, що КНДР має повністю ліквідувати увесь арсенал балістичних ракет, починаючи із систем із радіусом дії до 500 км і закінчуючи системами із дальністю більше 5,5 тисяч км

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: