Німецькі пивовари зіткнулися з нестачею тари

Німецькі пивовари зіткнулися з нестачею тари

Німецькі пивовари просять покупців якомога швидше повертати ящики для пива, попит на яке виріс через спекотну погоду

Через небувало довгу спеку німецьким пивоварам не вистачає пивних ящиків. За словами видавця галузевого журналу Inside Нікласа Отеро, тривалий період спекотної погоди змінив плани виробників пива, повідомляє інформагентство dpa в неділю, 22 липня.

«Це трагедія для всієї галузі», - заявив Отеро.

За словами представника Об'єднання німецьких пивоварів Марка-Олівера Хунхольца, в цьому році галузь зіткнулася з «особливо вираженим» браком тари. При цьому зростання дефіциту припало особливо на літні місяці, в зв'язку з чим пивовари просять покупців повертати порожні ящики якомога швидше, зазначив Хунхольц.

Такий заклик на своїй сторінці в соцмережі Facebook опублікувала, наприклад, пивоварня Moritz Fiege: «Перш ніж ви поїдете у відпустку, здайте, будь ласка, порожні пляшки з-під Moritz Fiege. Поки ви будете грітися на сонечку, ми їх знову наповнимо. Чесне слово !».

Представники двох інших виробників пива - Veltins і König-Pilsener - повідомили, що вже замовили додаткові пивні ящики. При цьому в Veltins відзначили, що в травні і червні був проданий рекордний обсяг пива, в зв'язку з чим довелося закупити тисячі додаткових ящиків. Ситуацію ускладнює та обставина, що кожен пивоварний завод використовує пляшки і ящики індивідуальної форми, відзначає dpa. Тим часом на заводі Warsteiner заявили, що не зіткнулися з нестачею тари.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: