Новий Хатіко: у Китаї пес майже три місяці чекає на дорозі, де загинула хазяйка

Новий Хатіко: у Китаї пес майже три місяці чекає на дорозі, де загинула хазяйка

Власниця собаки загинула у ДТП 21 серпня

Після того, як власниця загинула, маленька собака залишилася охороняти це місце

У китайському окрузі Хух-Хото (внутрішня Монголія) на автотрасі посеред дороги чатує собака, хазяйка якого загинула в цьому місці

Про це повідомляє ВВС.

Власниця пса загинула 21 серпня. Відтоді нещасного собаку кожного дня бачать у цьому місці. Люди намагаються допомогти тварині, яка сидить на трасі з пожвавленим рухом, проте пес тікає.

«Водії часто дають собаці трохи їжі, але коли ми виходимо з машини, вона тікає. Стосунки собаки з власницею були дуже близькими. Після того, як власниця загинула, ця маленька собачка просто залишилася охороняти це місце. Кожного дня вона на дорозі, я завжди бачу її. Стосунки між людиною та собакою настільки справжні», - розповів один із водіїв таксі.

Це не перший випадок, коли собака демонструє відчайдушну вірність померлому хазяїну. У 1920-х роках у Японії став знаменитим пес породи акіта-іну на ім'я Хатіко, щодня зустрічав свого власника на залізничному вокзалі. Після смерті хазяїна пес продовжував ходити на вокзал ще дев’ять років. Коли пес помер, йому встановили пам'ятник, який зруйнували під час Другої світової, але відновили в 1948 році. Тепер біля нього зустрічаються закохані.

В 2009 році за мотивами цієї історії вийшла стрічка «Хатіко: найвірніший друг», яка є рімейком фільму 1987 року «Історія Хатіко».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: