Окупанти чотири рази за добу обстріляли українських військових

Окупанти чотири рази за добу обстріляли українських військових
Жоден військовослужбовець ООС не постраждав

Ворог двічі обстріляв українських військових із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів в районі селища Новолуганське

Бойовики за день, 4 лютого, 4 рази обстріляли позиції українських військових в зоні проведення ООС на Донбасі. Про це пише прес-центр ООС на сторінці у Facebook.

Як зазначається, в тому числі два рази бойовики застосовували заборонене мінськими домовленостями озброєння.

«У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» найманці обстріляли позиції українських військових: з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу населеного пункту хутір Вільний», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що двічі ворог обстріляв українських військових із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів в районі селища Новолуганське.

«У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» злочинці обстріляли позиції наших захисників з мінометів калібру 82 мм та автоматичних гранатометів поблизу селища Опитне», - додали в прес-центрі ООС.

Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.

Нагадаємо, у зоні операції Об'єднаних сил на Донбасі в ході бойових дій вчора, 3 лютого, не постраждав жоден український військовий.

Раніше повідомлялося, що боєць 79 десантно-штурмової бригади Микола Гриненко, який зник на Донбасі 23 січня, потрапив у полон до бойовиків. За заявою української сторони, на військовослужбовця в полоні здійснювався «колосальний психологічний тиск».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: