Оператор зв’язку розповів про сигнали зі зниклої аргентинської субмарини

Оператор зв’язку розповів про сигнали зі зниклої аргентинської субмарини
Зниклий підводний човен «Сан-Хуан»

Отримані раніше сім сигналів з підводного човна не були здійснені за допомогою мережі компанії Iridium

Всесвітній оператор супутникового зв'язку Iridium востаннє отримував сигнал з зниклого аргентинського підводного човна «Сан-Хуана» в день його зникнення.

Про це повідомляє «Риа Новости» з посиланням на заяву оператора.

Як зазначається, на підводному човні встановлено пристрій Iridium, і 17 листопада компанія почала збір інформації про її місцезнаходження і активності. У Iridium підкреслили, що отримані раніше сім сигналів з підводного човна не були здійснені за допомогою мережі компанії.

«На жаль, наші дані не зафіксували жодних сигналів або спроб зв'язку із цього пристрою з 15 листопада 11.36 GTM, коли надійшов останній сигнал», — йдеться в заяві.

Раніше повідомлялося, що міноборони Аргентини зафіксувало сім сигналів, імовірно, з «Сан Хуан». Проте встановити контакт не вдалося.

Нагадаємо, представники збройних сил Аргентини повідомили в п’ятницю, 17 листопада, про те, що втратили зв'язок із субмариною. На її борту перебувало 44 моряки.

Військово-морські сили США направили дві команди рятувальників для допомоги в пошуку зниклого аргентинського підводного човна «Сан Хуан».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: