Зі зниклої в Атлантиці аргентинської субмарини намагалися зателефонувати

Зі зниклої в Атлантиці аргентинської субмарини намагалися зателефонувати
ARA San Juan

Було зафіксовано загалом сім спроб встановити телефонний зв'язок

Зі зниклого аргентинського дизельного підводного човна ARA San Juan спробували зателефонувати до морського опорного пункту. Про це ввечері в суботу, 18 листопада, повідомили аргентинські посадовці. Було зафіксовано загалом сім спроб встановити телефонний зв'язок, які тривали від чотирьох до 36 секунд, пише інформагенція AP.

Ці сигнали можуть свідчити про те, що човен міг спливти, вважає представник аргентинського флоту Енріке Бальбі. На даний момент фахівці намагаються встановити місце, звідки були надіслані сигнали. Низка країн регіону надають допомогу в пошуково-рятувальній операції, серед них Чилі, Уругвай, Перу та Бразилія. Великобританія, з якою у 1982 році Аргентина вела війну за Фолклендські острови, також направила на допомогу свій корабель Protector.

Нагадаємо, представники збройних сил Аргентини повідомили в п’ятницю, 17 листопада, про те, що втратили зв'язок із субмариною. На її борту перебувало 44 моряки.

Військово-морські сили США нааправили дві команди рятувальників для допомоги в пошуку зниклого аргентинського підводного човна ARA San Juan.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: