Хакери виклали у мережу паролі та електронні адреси японських чиновників

Хакери виклали у мережу паролі та електронні адреси японських чиновників

Важливі дані японських чиновників виставили на продаж у мережі

Адреси електронної пошти і паролі для доступу до закритих сайтів чиновників ключових міністерств Японії опублікували в мережі. Про це повідомив генеральний секретар уряду Японії Есіхіде Суга під час прес-конференції, передає видання «РИА Новости».

«Витік стався з сайтів, які керовані не урядовими структурами. З цих сайтів стався витік адрес електронної пошти і паролів, зареєстрованих в якості акаунтів. Серед цих даних були дані співробітників урядових структур. Ми не думаємо, що урядові інститути зазнали кібератаки, але вважаємо за необхідне вжити заходів до того, щоб ця інформація не була використана зловмисниками. Співробітникам урядових структур заборонено використовувати однакові паролі для внутрішнього і зовнішнього користування», - розповів Суга.

Як повідомляють японські ЗМІ, виставленими на продаж в інтернет виявилися дані 2111 чиновників міністерства економіки, торгівлі і промисловості, зовнішньополітичного відомства, міністерства загальнонаціональних справ, міністерства транспорту і інших ключових міністерств.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дані близько 150 мільйонів користувачів додатку для фітнесу і контролю калорій MyFitnessPal виявилися викрадені невідомими хакерами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: