Пасажири поділились фотографіями з літака, що здійснив «рейс із пекла»

Пасажири поділились фотографіями з літака, що здійснив «рейс із пекла»

15 пасажирів отримали травми на літаку аргентинських авіаліній

П'ятнадцять пасажирів отримали травми, коли літак Aerolineas Argentinas із 192 людьми на борту, потрапив у зону високої турбулентності, пролітаючи над Західною Бразилією. Лайнер Airbus A330 виконував рейс з Маямі до Буенос-Айреса.

Як пише The Daily Mail, пасажирам довелося витримати кошмар. Після приземлення вони поділилися у соціальних мережах фотографіями з літака, який пережив турбулентність.

Зокрема, на фото видно непотріб у проході літака. А на кухні утворився безлад. Також там можна побачити кисневі маски, що висять зі стелі, перекинуті ємності з їжею. На одній з фотографій видно тканину зі слідами крові.

Пасажири охарактеризували політ як «рейс із пекла».

Після інциденту із сильною турбулентністю маршрут рейсу змінено не було і літак сів у столиці Аргентини, де вісім травмованих пасажирів були доставлені до лікарні.

Авіакомпанія Aerolineas Argentinas підтвердила інцидент, заявивши, що це відбулося на «круїзному» етапі польоту. Там додали, що деякі пасажири отримали синці, а салон-екіпаж зробив все можливе, щоб допомогти пасажирам, перш ніж приземлитися.

Нагадаємо, у квітні в аргентинській провінції Ла-Пампа в результаті аварії легкомоторного літака загинули п'ятеро людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: