Пентагон: за добу активність російських тролів зросла на 2000%

Пентагон: за добу активність російських тролів зросла на 2000%

У міноборони США заявили, що російська дезінформаційна кампанія «вже почалась»

У США за останні 24 годин зафіксували ріст активності російських тролів на 2000%

Про це повідомила представниця Пентагону Дана Вайт, інформує CNN.

Під час брифінгу Вайт надала інформацію, пов'язану з повітряними ударами США, Великобританії та Франції по об`єктах у Сирії.

«Російська дезінформаційна кампанія вже почалась. Активність російських тролів зросла у 2000% разів за останні 24 години. Тому ми продовжуємо ділитися з журналістами фактами», - зазначила вона.

Сьогодні Білий дім анонсував нові санкції проти РФ.

Раніше стало відомо, що посол США у РФ Джон Хантсман попередив російське міністерство закордонних справ про підготовку Вашингтоном нових санкції щодо Росії. Цього разу вони будуть введені за підтримку сирійського режиму.

Влада Великобританії розглядає можливість введення нових санкцій проти російських бізнесменів, які ведуть справи в Об’днаному королівстві

Президент Російської Федерації Володимир Путін попереджає про можливість настання хаосу у міжнародних відносинах, якщо країни Заходи продовжать удари в Сирії.

Як повідомлялося, Росія заявила, що підрозділи протиповітряної оборони сирійської армії змогли збити «значну частину» ракет коаліції. Говорилося, що відбулося збиття понад 70 крилатих ракет.

Натомість представник комітету начальників штабів збройних сил США, генерал-лейтенант сухопутних сил США Кеннет Маккензі заявив про успішність американської операції у Сирії. За його словами, жоден літак чи ракета, які були залучені до операції, не були збиті сирійською протиповітряною обороною

Супутникові знімки з місць нанесення авіаударів, надані компаніями DigitalGlobe і Planet.com, опублікувало CNN. Відзначається, що знімки демонструють, наскільки серйозний збиток понесли об'єкти, ймовірно причетні до сирійської програмі створення хімзброї.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп оголосив, що віддав наказ військовим почати точкові ракетні удари по Сирії. Він також додав, що до військової операції приєдналися Франція і Британія

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: