США попередили Росію про нові санкції – ЗМІ

США попередили Росію про нові санкції – ЗМІ

Санкції проти Росії готуються за «підтримку сирійського режиму»

Посол США у РФ Джон Хантсман попередив російське міністерство закордонних справ про підготовку Вашингтоном нових санкції щодо Росії. Відповідну інформацію опублікувало російське видання «Комерсант».

У першій частині листа, направленому в МЗС РФ, за інформацією видання, йдеться про мотивацію силової операції, здійсненої щодо Сирії американцями і їх союзниками. США впевнені, що сирійська влада винна в застосуванні хімічної зброї по відношенню до власного населення і міжнародне співтовариство зобов'язане вжити заходів, щоб зупинити Башара Асада.

У другій же частині свого послання Хантсман повідомляє Москву, що Вашингтон має намір ввести відносно неї нові санкції. Цього разу - «за підтримку сирійського режиму».

Про те, що США мають намір ввести додаткові санкції проти Росії у відповідь на підтримку Москвою режиму Башара Асада в суботу в своєму акаунті в Twitter також повідомив експерт Atlantic Council, колишній радник санкцій бюро Мінфіну США Брайан О'Тул. За його словами, таке формулювання міститься в матеріалах для преси, підготовлених для брифінгу в Білому домі.

Як стало відомо, влада Великобританії розглядає можливість введення нових санкцій проти російських бізнесменів, які ведуть справи в Об’днаному королівстві

Раніше міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон заявив, що Велика Британія повинна бути готова до відповіді від Росії через авіаудари коаліції по Сирії.

Британія готується до оприлюднення підтримуваними Кремлем хакерами компромату на своїх чиновників та політиків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: