Пожежі в Каліфорнії встановили новий сумний рекорд

Пожежі в Каліфорнії встановили новий сумний рекорд

Щонайменше 76 людей загинули через масштабні лісові пожежі в Каліфорнії

Фото: @cliffgould

Пожежі в Каліфорнії: кількість зниклих безвісти перевищила 1200 людей

Кількість загиблих через потужні лісові пожежі, що продовжують вирувати у Каліфорнії, зросла до 76, повідомив ввечері у суботу, 17 листопада, шериф округу Б'ютт Корі Хонеа, передає агенція dpa. За останні дві доби число зниклих безвісти зросло майже на 700 осіб - зараз в цьому списку зазначені 1276 імен.

За словами шерифа, в списках зниклих є люди, що перебувають у безпеці, але дані про це ще не надійшли в загальну базу. Також деякі з імен дублюються.

Президент США Дональд Трамп 17 листопада відвідав райони, спустошені пожежами, та зустрівся з місцевою владою. Він наполягає, що причина стихійного лиха у поганому управлінні лісовим господарством.

Нинішні пожежі, які вирують з 8 листопада, спричинили найбільшу кількість жертв за всю історію Каліфорнії. Згоріли сотні квадратних кілометрів лісу, знищена значна частина території національних парків і заповідних зон, зруйновані тисячі будинків, евакуйовані сотні тисяч людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кількість жертв лісових пожеж в Каліфорнії досягла 71 людини, зниклими безвісти вважаються 1011 осіб.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: