Президент ПАР осоромився в прямому ефірі з захисною маскою

Президент ПАР осоромився в прямому ефірі з захисною маскою
Президент Південно-Африканської Республіки Сиріл Рамафоса
Скріншот із відео

Після того, як президент все ж зміг одягти захисний засіб, він його відразу зняв – ще до того, як встиг повністю вийти з кадру

Після того, як президент все ж зміг одягти захисний засіб, він його відразу зняв – ще до того, як встиг повністю вийти з кадру.

Президент Південно-Африканської Республіки Сиріл Рамафоса звернувся до народу з промовою про те, як країна планує виходити з карантинних обмежень у зв’язку з пандемією коронавірусу. Виступ глави держави транслювали в прямому ефірі.

Рамафоса говорив довго, головним чином про те, що вихід з карантину буде відбуватися поетапно, оскільки зараз ситуація з коронавірусом дуже нестабільна. Та дуже важливо дотримуватися правил.

При цьому в кінці виступу, щоб закріпити сказане, президент ПАР вирішив одягнути захисну маску. Але перші спроби виявилися, м’яко кажучи, провальними.

До речі, після того, як президент все ж зміг одягти захисний засіб, він його відразу ж зняв – ще до того, як встиг повністю вийти з кадру.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп затвердив закон з новим пакетом економічної допомоги для малого бізнесу США та медичної системи на $484 мільярди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: