Протести в Кишиневі: центр міста повністю перекритий

Протести в Кишиневі: центр міста повністю перекритий
Протестувальники у Кишиневі

У молдовській столиці третій день проходять демонстарціі проти рішення суду про скасування результатів виборів мера Кишинева

У Кишиневі через протести повністю перекритий центр міста. Про це повідомляє «Унн» з посиланням на молдавські ЗМІ.

У молдовській столиці третій день проходять демонстарціі проти рішення суду про скасування результатів виборів мера Кишинева. Крім того, апеляційний суд також підтримав рішення суду першої інстанції. Згідно з рішенням суду, обидва кандидати, які змагалися у другому турі 3 червня, порушували правила виборчої кампанії.

У зв'язку з цим в Кишиневі почалися демонстрації, люди виходять на вулиці з табличками «Украдений голос».

14618

Як повідомляють в поліції, рішення обмежити рух по головному проспекту Штафана чел Маре було прийнято, щоб не допустити сутичок та конфліктних ситуацій між людьми.

«Поліція вирішила призупинити рух на всьому проспекті Штефана чел Маре. Зараз встановлюється особа чоловіка, який вдарив по автомобілю. Розпочато розслідування за статтею 354 (Кодексу про правопорушення) - дрібне хуліганство», - йдеться в повідомленні Генінспектората поліції на його сторінці в Facebook.

Нагадаємо, Апеляційна палата Кишинева ввечері 21 червня остаточно визнала недійсними результати виборів мера, на яких переміг проєвропейський опозиційний кандидат Андрій Нестасе.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: