Росіяни побили медика, який приїхав взяти аналіз на коронавірус (відео)

Росіяни побили медика, який приїхав взяти аналіз на коронавірус (відео)
Скріншот з відео

Лікар не повідомив нападникам, в яку квартиру він приходив

В Кірово-Чепецькому невідомі побили бригаду швидкої допомоги, яка приїхала до пацієнта, щоб взяти аналіз на наявність коронавірусної інфекції. Те, що відбулося потрапило на відео, запис було опубліковано в Telegram-каналі «Підйом».

На розміщених в мережі кадрах видно, як двоє чоловіків нападають на медпрацівника неподалік службового автомобіля і починають наносити йому удари. Пізніше в бійку втручаються ще кілька людей.

Як розповіла знайома потерпілого, ініціатори конфлікту підійшли до «швидкої» і постукали у вікно. «Вони почали питати у нього, в яку квартиру він ходив і до кого. Фельдшер не сказав і хотів закрити двері, його витягли з машини і почали бити», – зазначила вона.

У регіональному управлінні МВС Росії уточнили, що інцидент трапився в ніч на суботу, 18 квітня, у дворі будинку №16 на проспекті Росія. Згідно з даними відомства, двоє нападників перебували в стані алкогольного сп’яніння, безпричинно побили лікаря і водія бригади, а потім зникли з місця події.

В результаті медик отримав струс головного мозку, забої грудної клітки та обличчя, він знаходиться в стані середнього ступеня тяжкості. Поліція встановлює особи учасників конфлікту.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: