Російський політолог пояснив, чому Навальний і Собчак ніколи не об'єднаються

Російський політолог пояснив, чому Навальний і Собчак ніколи не об'єднаються
Станіслав Бєлковський

На думку експерта, Навальний роздратований і занепокоєний висуванням Собчак на президентські вибори

Олексій Навальний продовжуватиме війну з Ксенією Собчак, оскільки він не готовий відмовитися від вождистської місії в рамках опозиції. Таку думку в інтерв’ю «Главкому» висловив російський політолог Станіслав Бєлковський, який працював у штабі Собчак, колись активно допомагав Юлії Тимошенко, а останнім часом працював головним експертом російського телеканалу «Дождь», трансляція якого в Україні тепер заборонена.

«Агресивна поведінка Олексія щодо Ксенії, причому не тільки на цій кампанії, показала, на мій погляд, що він роздратований і занепокоєний її висуванням. І тим, що концепція єдиного і безальтернативного опозиційного лідера в його особі зазнала серйозної шкоди», - говорить Бєлковський.

За його словами, до літа 2017 року Навальному в основному вдалося закріпитися у ніші єдиного безальтернативного лідера опозиції.

«Він до цього і прагнув. Але після цього сталося дві неприємних для нього події: муніципальні вибори в Москві, на яких значних успіхів домігся Дмитро Гудков. Таким чином виникла ще одна конкурентна щодо Навального фігура, яка зможе грати роль у перспективі. Потім в цій же ніші з'явилася і Ксенія Собчак. Олексій Анатолійович був вельми роздратований тим, що він не єдиний і не безальтернативний, і що на ньому світ клином не зійшовся», - пояснює політолог.

Повну версію інтерв’ю читайте тут: Станіслав Бєлковський: Відносини між Путіним і Порошенком не такі напружені, як це виглядає по телевізору

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: