Розвідка Південної Кореї з’ясувала причину зникнення Кім Чен Ина

Розвідка Південної Кореї з’ясувала причину зникнення Кім Чен Ина
Раніше ЗМІ писали, що лідер КНДР Кім Чен Ин переніс операцію на серці та перебуває у важкому стані

Цього року Кім Чен Ин з’являвся на публіці 17 разів, що набагато менше, ніж у звичайний час

Розвідка Південної Кореї заявила, що тривала відсутність північнокорейського лідера Кім Чен Ина на публіці не була пов’язана з перенесеною ним операцією на серці.

Про це розповів представник Державної розвідувальної служби Південної Кореї в ході доповіді в парламенті, повідомляє Yonhap.

Зазначається, що цього року Кім Чен Ин з’являвся на публіці 17 разів, що набагато менше, ніж у звичайний час. В середньому за цей період року лідер КНДР робить близько 50 публічних виступів.

За даними розвідки Південної Кореї, менша публічна активність Кім Чен Ина, імовірно, пов’язана зі складною ситуацією з коронавірусом і необхідністю термінового вирішення низки внутрішньополітичних проблем.

Сеул фіксує погіршення соціально-економічної обстановки в КНДР, зокрема, в країні зріс попит на предмети першої необхідності і ціни на низку продовольчих товарів.

Нагадаємо, 2 травня вночі стало відомо, що лідер Північної Кореї Кім Чен Ин з'явився на публіці. Це перший публічний виступ глави КНДР за останні 20 днів. Кім Чен Ин прийняв участь у завершенні будівництва заводу з виробництва добрив в Пхеньяні.

За кілька годин до цього південнокорейське агентство Yonhap повідомило, що лідер Північної Кореї Кім Чен Ин вперше з’явився на публіці за останні 20 днів.

Також у КНДР повідомляли, що чутки про смерть «нашого маршала є помилковими і зловмисними».

Раніше ЗМІ писали, що лідер КНДР Кім Чен Ин переніс операцію на серці та перебуває у важкому стані.

Також повідомлялося, що влада Китаю направила до Північної Кореї групу фахівців, до якої увійшли медичні експерти. 

Як відомо, президент США Дональд сумнівався, що інформація про погіршення стану здоров’я лідера КНДР Кім Чен Ина відповідає дійсності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: