Сестра Шарія подала на нього заяву про розпусні дії

Сестра Шарія подала на нього заяву про розпусні дії
Анатолій Шарій

Заява про розпусні дії була подана до Слідчого комітету РФ

Олена Манченко (Шарій), сестра відомого антиукраїнського блогера Анатолія Шарія, подала на нього заяву до Слідчого комітету РФ за розпусні дії. Про це заявив відомий російський адвокат Марк Фейгін.

За його словами, відмову приїхати до Москви він розцінюватиме, як визнання Шарієм себе педофілом.

«Отже, сестра Шарія в Москві. Тепер на нього є заява по ст.135 КК РФ (розпусні дії) в СК. Чекаємо його приїзду в Москву. Ласкаво просимо! А якщо не приїде, то педофіл. Час пішов...», - написав він у Facebook.

У листопаді 2015 року Шарій звернувся до Оболонського районного суду Києва з позовом проти своєї сестри Олени Манченко (Шарій), що мешкає в Нідерландах. У позові зажадав, щоб Манченко спростувала інформацію про те, що він педофіл та злодій, а його співмешканка Ольга Бондаренко займається проституцією. 16 січня 2016 року суд виніс рішення про відмову в задоволенні позову Шарія.

Нагадаємо, влітку 2017 року Фейгін повідомив, що за його інформацією прокуратура Нідерландів розслідує справу по відношенню до Шарія щодо педофілії. Блогер заявив, що подав до суду з вимогою до Фейгіна спростувати заяви про педофілію. Фейгін тоді подав до Слідчого комітете РФ заяву про «завідомо неправдивий донос».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: